Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO – Suflete pereche

Rulourile exterioare sunt direct responsabile cu controlul temperaturii din incapere, aspect extrem de important pentru o atmosfera racoroasa in aceste zile toride si, totodata, o solutie viabila pentru reducerea amprentei de carbon si o dovada a faptului ca ne pasa.
Constientizarea acestui fapt si grija tot mai asumata pentru planeta noastra, de catre tot mai multi clienti, genereaza o cerere tot mai mare pentru rulourile exterioare.
Dorim sa va facem o bucurie si venim in intampinarea acestei cereri relansand promotia ,,Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO - Suflete pereche" prin care va oferim CADOU un rulou exterior AMZ I 089 cu operare manuala, la achizitionarea unui pachet de produse compus din:
  • fereastra de mansarda Fakro Profi sau Lux + o rama de etansare cu Kit XDP sau rama EHV-AT Thermo

Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO – Suflete pereche

Plasati oricand in perioada 1- 31 iulie 2023 o comanda ferma, la unul dintre Distribuitorii FAKRO din Romania, pentru un pachet de produse compus din: Fereastra de mansarda FAKRO Profi sau LUX si rama de etansare cu Kit XDP sau rama EHV-AT Thermo si primiti cadou un rulou exterior FAKRO AMZ I, o alternativa viabila la aerul conditionat.

Iata cateva beneficii oferite de rulourile exterioare AMZ I:

Inlatura necesitatea folosirii unui sistem de aer conditionat deoarece reflecta razele soarelui spre exterior, asigurand in acelasi timp umbrire eficienta, vizibilitate spre exterior dar si o protectie a mobilierului din incapere. In plus, fereastra de mansarda poate fi acoperita pe toata durata verii fara a necesita operarea zilnica a ruloului.

Si cateva beneficii oferite de pachetul promotional FAKRO:

Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO – Suflete pereche

1) Ferestrele de mansarda din clasele PROFI si LUX sunt cele mai inovatoare ferestre de mansarda FAKRO, cu cei mai buni parametri in eficienta energetica a mansardei si care raspund standardelor de calitate viitoare;
2) Rama de etansare cu Kitul XDP - mareste gradul de hidro si termoizolatie in jurul ferestrelor de mansarda si, in plus, garanteaza o crestere categorica a duratei de viata a ferestrelor; Rama de etansare EHV-AT Thermo - constituie solutia ideala pentru a asigura o conexiune etansa si "calduroasa" a ferestrelor de mansarda cu materialul invelitor. Utilizand ramele Thermo, coeficientul de izolare al intregii ferestre de mansarda poate creste cu pana la 15%, in functie de tipul ferestrei;
3) Rulourile exterioare AMZ I – resping caldura spre exterior, fiind astfel solutia cea mai eficienta de evitare a supraincalzirii mansardei.

In plus, utilizarea combinata a rulourilor exterioare cu cele interioare asigura cea mai eficienta protectie impotriva supraincalzirii si cel mai inalt nivel de confort in incaperile situate la mansarda.

Pentru mai multe informatii despre Promotia ,,Ferestrele de mansarda si rulourile FAKRO – Suflete pereche" va invitam sa consultati Regulamentul Promotiei mai jos.

Va reamintim ca puteti achizitiona pachetul promotional de la oricare Distribuitor FAKRO din Romania.

-> REGULAMENT PROMOTIE